Om Dintonåring.se

Dintonåring.se är en internetsajt som riktar sig till alla som lever och/eller arbetar med tonåringar. Vi vill med denna webbsite väcka tankar och inspirera till samtal på flera olika sätt som intressant läsning, forum där du kan chatta med andra om ”tonårsfrågor”, förmedla föredrag & utbildning.

Genom att erbjuda dig som lever och arbetar med tonåringar kunskap, stöd och inspiration i vardagen och i föräldra- och yrkesrollen vill vi förbättra för tonåringar.

Målet är att Dintonåring.se ska bli ett naturligt val av webbplats när man söker stöd och inspiration kring livet med tonåringar. Dintonåring.se ska vara en internetsajt i förebyggande syfte med texter och material som anses som lösninginriktat.

Tanken är att erbjuda besökare på webbsidan värdefull information, nya perspektiv och tips om tonåringar & familjeliv, som finansieras av annonsörer som vill nå ut med tjänster och produkter till våra besökare. En del av Dintonårings vinst ska varje år gå till ett välgörenhetsprojekt inom eller utanför Sverige.

Allt materialet på Dintonåring.se är endast till för utbildnings syfte och informationsbruk. Tänk på att ”fråga experten” inte kan ersätta ett möte med en läkare, terapeut eller behörig profession. Dintonåring.se kan aldrig ersätta medicinsk rådgivning eller behandling. För specifik medicinsk rådgivning tag kontakt med din läkare.

Allt redaktionellt material på webbplatsen står under Dintonårings oberoende kontroll. Sponsorer och annonsörer har inget inflytande på det redaktionella innehållet.

Dintonåring.se ägs och drivs av företaget Tegebro Consulting och Anna-Lena Tegebro. Företaget har sedan 2007 arbetat med samtalet som verktyg i allt från att möta människor i kris till personlig utveckling, men fokuserar på internetsajten Dintonåring.se. Läs mer på coachkonsulten.se