Det är många familjer som vill ha hjälp av en nanny just nu, berättar företaget myNanny. Förutom att det underlättar vardagspusslet för den enskilda familjen så innebär det också att en ung person får möjlighet att få en anställning.

Nanny – en allt vanligare företeelse i de svenska hemmen. Det blir vanligare och vanligare att familjer tar in extern hjälp för barnpassning, speciellt på senare tid. Många föräldrar vill nu ha sina barn hemma och kontaktar myNanny och vill ha hjälp. För många handlar det om avlastning någon dag i veckan, men vissa vill ha en barnvakt i betydligt större utsträckning.

Nanny – löser livspusslet

Vid sidan av att det är speciella tider just nu, så är en anledningen till att svenska familjer är så intresserade av att ta hjälp av en nanny att det är ett bra sätt att få ihop livspusslet på. Det kan vara svårt att hinna med hämtning, lämning, fritidsaktiviteter, jobb, träning och annat, genom att man tar in en nanny frigör man tid för andra saker som man tidigare inte hunnit med. Här hittar du mer information om hur man kan skräddarsy ett samarbete med myNanny utifrån era behov.

Trygga barnvakter

Det kan för många kännas som ett stort steg att släppa in en ny person i sitt hem som ska arbeta med ens barn. myNanny har därför ett mycket noggrant förfarande innan en person anställs. Endast ett fåtal av flera hundra som söker får jobbet och innan ett beslut om anställning fattas, så sker det en mycket omfattande bakgrundskontroll. Bakgrundskontrollen är, kanske en av branschens mest djupgående, och innefattar vid sidan av utskrift från belastningsregistret även inhämtande av andra offentliga uppgifter från myndigheter. Samtliga nannys får vidare omfattande utbildningar i omsorg, pedagogik och hjärt- och lungräddning. Ett annat bolag som också har noggrann bakgrundskontroll av er nanny är NannyPoppins.

Nanny i alla städer

myNanny finns över hela Sverige och hjälper familjer i hela landet. Oavsett om du bor i en storstad, eller om du bor på landsbygden, om du bor långt upp i norra Sverige, eller om du bor långt ned i södra Sverige, så har du möjlighet att få hjälp av en barnvakt. NannyPoppins finns också över hela Sverige, här finns mer information om deras områden.

RUT-avdraget möjliggör barnpassning till rimligt pris

RUT-avdraget är ett skatteavdrag för hushållsnära tjänster, som även innefattar barnpassning. Det innebär att du kan få göra avdrag på skatten för belopp upp till 50 000 kronor per år om du tar hjälp av en barnflicka. Det leder i sin tur till att myNanny kan hålla nere priserna för sin barnomsorg. Genom att anlita en barnvakt vitt via exempelvis myNanny får en ung person en trygg anställning, där skatter och avgifter betalas, samt pension betalas in. Är du intresserad av att ta hjälp av en barnpassning från myNanny.